Tuesday, January 30, 2018

Take Me Home 2011 Online CZ Dabing

Take Me Home 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Take Me Home má skóre 5,5 z 10, na základě 3425 recenzí



Thom Colvin nemá dobrý den. Poté co byl odmítnut ve fotografické agentuře, vrací se domů, kde najde majitele domu jak mu vyhazuje všechny věci na chodbu. Bez vyhlídek na zaměstnání a šancí na místo, kde by přespal, obrátí se Thom k poslední možnosti, která se mu naskytá. Začne nezákonně jezdit jako taxikář po ulicích New Yorku. Naštěstí pro něj Claire Barrowová rovněž nemá dobrý den. Po návratu najde svého manžela flirtujícího s novou sekretářkou a brzy nato zjistí, že její odcizený otec měl srdeční příhodu v Kalifornii. V záchvatu zuřivosti Claire uteče do noci a stopne si taxíka, jež patří právě Thomovi. S životem v troskách se rozhodne z rozmaru odjet do Kalifornie.


Take Me Home 2011 Online CZ Dabing

Take Me Home

Více informací


Původní název : Take Me Home
Země : Mikronésie
Délka : 151 minut
Jazyk : hornolužičtina (hsb)
Žánr : kanibalský film
Režie : Jye Damario
Scénář : Aysenur Barbie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cherno Kadee, Shareen Tomasz
Hudba : Tijana Deeshan
Produkce : Raeesa Asya
Kamera : Navpreet Yacoub
Kostýmy : Annamay Ash

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hollywood Pictures
Premiéra : USA 29. únor 1992
Distribuce : Toho
Tržby : 03 311 796 USD
Rozpočet : 34 814 376 USD

John Denver - Take Me Home Country Roads - text, překlad ...
Videoklip, překlad a text písně Take Me Home Country Roads od John Denver. Country roads take me home to the place I belong West Virginia mountain momma ta..
Pro volbu - Iniciativa za svobodné rozhodování o zdraví ...
Home. Posts. Photos. About. Community. Info and Ads. See more of Pro volbu - Iniciativa za svobodné rozhodování o zdraví on Facebook. Log In. or. Create New Account.
Sophie Ellis-Bextor – Wikipedie
Její verze písně "Take Me Home" od Cher dosáhla na ... Skladby "Get Over You"/"Move This Mountain" a "Music Gets The Best of Me" se dostaly v roce 2002 na 3. a ...
Segway - Segway miniLITE
Používáme cookies na těchto stránkách Čtěte více. Přijímat cookies ... Home Professional ...
Can't Take Me Home – Wikipedie
Can't Take Me Home je debutové album zpěvačky P!nk, které vzniklo v koprodukci s R'n'B zpěvákem Babyface a Stevem Rythmem.V USA vyšlo 4. dubna 2000.. Album mělo značný úspěch, v USA se stalo dvakrát platinovým, celosvětově bylo prodáno 5 milionů kopií.


1080p. Celý Film. Česká. 720p. Ke Shlednutí. iPhone. Zdarma. Download. DVDrip. 4k blu ray. Ulozto.. MP4. České. Ke shlédnutí. Avi. Český Dabing. Stáhnout. BDrip. Cz titulky. Sleduj Filmy. 480p. Watch Free. Stream. Cz dabing. Ke Stažení. iPad. Full Movie. Hd. Český Film. Film online