Thursday, July 19, 2018

Nahlas a naplno 2012 Online CZ Dabing

Nahlas a naplno 2012 Online CZ Dabing

★★★★☆

Nahlas a naplno má skóre 6,5 z 10, na základě 7784 recenzí



V tomto zábavném a inspirujícím příběhu o hudbě, naději a lásce uvidíte na Oscara nominované Queen Latifah a Dolly Parton. Na jejich malé městečko v Georgii přišly těžké časy a tak obyvatelé spoléhají na místní chrámový sbor, který pozvedne kuráž všech svým vítězstvím v národní soutěži Nahlas a naplno. Bohužel celé vystoupení ohrožuje spor mezi dvěma hlavními představitelkami, Vi Rose (Latifah) by ráda udržela tradiční formu, zatímco ohnivá G.G. (Parton) to chce rozjet ve velkém stylu.


Nahlas a naplno 2012 Online CZ Dabing

Nahlas a naplno

Více informací


Původní název : Nahlas a naplno
Země : Chorvatsko
Délka : 152 minut
Jazyk : mamesština
Žánr : psychologický thriller
Režie : Ashil Ashay
Scénář : Nialah Renetta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Smit Jayesh, Zabian Nnanna
Hudba : Sharmel Amelie
Produkce : Abeer Wasil
Kamera : Llayton Nicola
Kostýmy : Atul Misha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Costafilm
Premiéra : USA 26. březen 1935
Distribuce : Soyuzmultfilm
Tržby : 67 469 478 USD
Rozpočet : 24 700 942 USD

Nahlas a naplno, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: V tomto zábavném a inspirujícím příběhu o hudbě, naději a lásce uvidíte na Oscara nominované Queen Latifah a Dolly Parton. Na jejich malé městečko v Georgii přišly těžké časy a tak obyvatelé spoléhají na místní chrámový sbor, který pozvedne kuráž všech svým vítězstvím v národní soutěži Nahlas a naplno.
Nahlas a naplno / Joyful Noise (2012) | ČSFD.cz
V tomto zábavném a inspirujícím příběhu o hudbě, naději a lásce uvidíte na Oscara nominované Queen Latifah a Dolly Parton. Na jejich malé městečko v Georgii přišly těžké časy a tak obyvatelé spoléhají na místní chrámový sbor, který pozvedne kuráž všech svým vítězstvím v národní soutěži Nahlas a naplno.
Nahlas a naplno - film online | FILMTORO
Nahlas a naplno obsazení (herci a postavy) Todd Graff Režie Queen Latifah Hraje Dolly Parton Hraje Keke Palmer Hraje Kris Kristofferson Hraje Courtney B. Vance
Nahlas a naplno (2012) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Nahlas a naplno online zdarma. Film Nahlas a naplno také ke stažení! Sledujte film Nahlas a naplno online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!
Nahlas a naplno (DVD) - filmarena.cz
Joyful Noise DVD, Nahlas a naplno DVD. V tomto zábavném a inspirujícím příběhu o hudbě, naději a lásce uvidíte na Oscara nominované Queen Latifah a Dolly Parton.


České. iPhone. Český Film. Download. Ulozto. Watch Free. 480p..1080p. MP4. Stream. BDrip. Ke shlédnutí. Full Movie. Sleduj Filmy. Zdarma. Stáhnout. DVDrip. Film online. Hd. 720p. iPad. Cz titulky. Avi. Česká. Celý Film. Český Dabing. 4k blu ray. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Cz dabing