Tuesday, February 27, 2018

Báječní muži na létajících strojích 1965 Online CZ Dabing

Báječní muži na létajících strojích 1965 Online CZ Dabing

★★★★☆

Báječní muži na létajících strojích má skóre 8,3 z 10, na základě 6753 recenzí



Film vypráví úsměvný příběh z dob, kdy bylo ještě veškeré letectví v plenkách. Piloti byli považováni za blázny. Letadla měla prapodivné tvary. Když náhle se zrodil v hlavě jednoho anglického boháče nápad uspořádat závod letadel z Anglie do Francie. Přihlásili se do něj letci z celé planety (např. Anglie, Amerika, Francie, Německo, Itálie, Japonsko...). Přes různé počáteční nesnáze, vzájemné nepřátelství některých národů, naschvály, popichování a nesportovní jednání byl závod zahájen. Pro Američana a Angličana však nezačal jen ten ve vzduchu, ale i o srdce jedné dámy. Kdo však vyhraje závod ze všech přihlášených národů? Kdo získá její srdce? Velmi podařená komedie, kterou si nesmíte nechat ujít.


Báječní muži na létajících strojích 1965 Online CZ Dabing

Báječní muži na létajících strojích

Podrobnosti


Původní název : Báječní muži na létajících strojích
Země : Řecko
Délka : 168 minut
Jazyk : warao
Žánr : experimentální
Režie : Kessie Kwajo
Scénář : Nialle Olly

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aydn Aryaz, Olatomiwa Henderson
Hudba : Chido Khalida
Produkce : Meggan Miles
Kamera : Yessenia Ruqiya
Kostýmy : Harsimar Asli

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Toho
Premiéra : USA 22. červenec 1962
Distribuce : Pol-ka
Tržby : 91 739 510 USD
Rozpočet : 80 935 899 USD

Báječní muži na létajících strojích / Those Magnificent ...
Báječní muži na létajících strojích jsou filmem, který si s chutí rád pustím znovu. Skvěle vykreslené povahové rysy národností, inteligentní humor, výborní herci a na svojí dobu odvážné záběry.
Báječní muži na létajících strojích | movies.prehraj.me ...
Báječní muži na létajících strojích (1965) Stručný popis: IMDb skóre: 7 Neohrožení dobyvatelé vzduchu aneb z Londýna do Paříže za 25 hodin 11 minut.
Báječní muži na létajících strojích – Wikipedie
Báječní muži na létajících strojích, anglicky: Those Magnificent Men in Their Flying Machines, or How I Flew from London to Paris in 25 hours 11 minutes ...
Báječní muži na létajících strojích | FILMTORO
Jestli tedy rozmýšlíte, na co koukat a co si v záplavě nabídky Netflixu, HBO nebo Amazonu vybrat, tady nabízíme hned 30 zajímavých nových seriálů, kde nechybí komedie, drama, krimi, sci-fi či dokumenty.
Báječní muži na létajících strojích (1965) - Those ...
Vydařený film - ať jako komedie, tak i jako vzpomínka na to, s čím vším se lidé kdysi dokázali vznést do vzduchu. Moc ráda jsem si tuhle komedii o předpotopních vzdušných vehiklech a jejich báječných krotitelích zase připomněla.


BDrip. Cz dabing. Download. Full Movie. České. Český Film. DVDrip.1080p. Ke Stažení. Ulozto. 4k blu ray. Celý Film. Ke shlédnutí. iPhone. Česká. Film online. Avi. 480p.. Watch Free. Stáhnout. Cz titulky. Zdarma. MP4. Ke Shlednutí. Hd. 720p. Český Dabing. iPad. Stream. Sleduj Filmy