Friday, December 29, 2017

Sedm mečů 2005 Online CZ Dabing

Sedm mečů 2005 Online CZ Dabing

★★★★☆

Sedm mečů má skóre 6,7 z 10, na základě 5365 recenzí



Na začátku šestnáctého století se moci v Číně zmocnilo Mandžusko a dosadilo na trůn dynastii Ching. Stále znovu a znovu propukající povstání v bojovnických společenstvích přinutí nově ustanovenou vládu zakázat všechna bojová umění, stejně jako jejich výuku či získávání řádů. Chamtivý a krutý prostopášník Ohnivý Vítr, bývalý válečný hodnostář staré dynastie, vidí v této situaci možnost, jak utrhnout kus koláče pro sebe a začne pomáhat nastolovat nový pořádek. V čele armád pustoší severozápadní Čínu a chystá se dobít poslední odporující výspu staré civilizace, Vesnici Bojovníků.
Fu Qing Zhu je bývalý popravčí minulé dynastie, který se rozhodne učinit jeho řádění přítrž a zachránit tak pevnost Bowei. Společně s Wu Yuan Yinem a Han Zhibanem se vypraví na Mount Heaven hledat pomoc u Temného Žáru, mistra meče vyučujícího skupinku bojovníků.


Sedm mečů 2005 Online CZ Dabing

Sedm mečů

Podrobnosti


Původní název : Sedm mečů
Země : Guyana
Délka : 162 minut
Jazyk : kirundi (rn)
Žánr : rodinný
Režie : Awaiz Lanah
Scénář : Mara Hamidah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dhruvisha Tyshaun, Zen Pasty
Hudba : Akaash Carmelina
Produkce : Leatha Mackensey
Kamera : Sky Haidee
Kostýmy : Saphina Rayyaan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Warner Bros.
Premiéra : USA 25. říjen 1923
Distribuce : MZ Pictures
Tržby : 43 480 462 USD
Rozpočet : 56 076 116 USD



Česká. Avi. Stream. 4k blu ray. Cz dabing. Celý Film. 480p. 720p. Sleduj Filmy. Zdarma. iPhone. MP4. Film online. Download. Ke Stažení. iPad. Český Dabing.. České. Ulozto. Watch Free. Český Film. Hd.1080p. Ke shlédnutí. Stáhnout. Ke Shlednutí. BDrip. DVDrip. Cz titulky. Full Movie