Thursday, December 21, 2017

Správnej polda 2003 Online CZ Dabing

Správnej polda 2003 Online CZ Dabing

★★★★☆

Správnej polda má skóre 8,4 z 10, na základě 9703 recenzí



"Změna je život" - to bylo krédo kapitána jihoafrické policie Andre Standera (TOM JANE), neznámějšího bankovního lupiče na jih od rovníku. Poté, co je Stander nucen podílet se na krvavém potlačování nepokojů místních obyvatel, se rozhodne vzepřít systému a dá se dráhu kriminálníka. O polední pauze vykrádá banky, aby loupeže vzápětí jako policista vyšetřil. Nakonec ho ale kolegové dopadnou a Stander skončí ve vězení. Společně s Allanem Heylem a Lee McCallem se mu však podaří utéct. Tři nejhledanější zločinci se vydávají na dlouhou spanilou jízdu po jihoafrických bankách.


Správnej polda 2003 Online CZ Dabing

Správnej polda

Podrobnosti


Původní název : Správnej polda
Země : Libanon
Délka : 160 minut
Jazyk : moravština
Žánr : melodrama
Režie : Ryah Ates
Scénář : Sylar Riahanna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sylwia Misek, Sharda Priyanka
Hudba : Danel Lakelan
Produkce : Neemah Abdikarim
Kamera : Boglarka Shanelle
Kostýmy : Md Merin

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : RKO Pictures
Premiéra : USA 29. listopad 1970
Distribuce : Bleeding Art
Tržby : 26 664 418 USD
Rozpočet : 21 762 934 USD

Správnej polda / Stander (2003) | ČSFD.cz
"Změna je život" - to bylo krédo kapitána jihoafrické policie Andre Standera (TOM JANE), neznámějšího bankovního lupiče na jih od rovníku. Poté, co je Stander nucen podílet se na krvavém potlačování nepokojů místních obyvatel, se rozhodne vzepřít…
Správnej polda - Nejlepší filmy | NejlepsiFilmy
Správnej polda (2003) "Změna je život" - to bylo krédo kapitána jihoafrické policie Andre Standera (TOM JANE), neznámějšího bankovního lupiče na jih od rovníku.
Filmy A-Z | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
4 Správnej polda (2003) Žánr: Akčn ...
Správnej polda (2003) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Správnej polda online zdarma. Film Správnej polda také ke stažení! Sledujte film Správnej polda online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!
Film Správnej polda (Stander) 2003 online ke shlédnuti ...
Film Správnej polda (Stander) 2003 online ke shlédnutí - "Změna je život" - to bylo krédo kapitána jihoafrické policie Andre Standera (TOM JANE), neznámějšího bankovního lupiče na jih od rovníku.


720p. BDrip. 480p. Avi.. iPad. Download. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Film online. Cz dabing. Ke shlédnutí. Stáhnout. Zdarma. Full Movie.1080p. iPhone. Český Film. Ke Stažení. MP4. Ulozto. České. Česká. Ke Shlednutí. Cz titulky. Watch Free. Stream. DVDrip. Český Dabing. Hd. Celý Film