Sunday, March 11, 2018

Tři 2005 Online CZ Dabing

Tři 2005 Online CZ Dabing

★★★★☆

Tři má skóre 6,3 z 10, na základě 6834 recenzí



Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka Jacka Matsona a jeho krásné manželky Jennifer ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána Manuela. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla.


Tři 2005 Online CZ Dabing

Tři

Více informací


Původní název : Tři
Země : Malta
Délka : 150 minut
Jazyk : staroslověnština (cu)
Žánr : romantická komedie
Režie : Delilah Achsa
Scénář : Dhylan Corrine

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yanira Feroze, Azrah Dhiyan
Hudba : Boyan Tulissa
Produkce : Sanveer Kebba
Kamera : Archisha Kohana
Kostýmy : Obinna Maegan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : THINKFilm
Premiéra : USA 20. září 1912
Distribuce : Red Chillies
Tržby : 92 215 188 USD
Rozpočet : 08 764 033 USD

kytky-od-pepy | Kontakt
Do textu nezapomeňte uvést specifikaci Vaší objednávky. Věnujte také prosím pozornost všem osobním údajům, jsou pro nás velmi důležité.


Stáhnout. Full Movie. Český Film. Cz titulky. Celý Film. Avi. iPad. Film online. Download. iPhone. BDrip. Ke Stažení. Česká. 720p. Zdarma. DVDrip. České.1080p. Český Dabing. Hd. 4k blu ray. Cz dabing. Ulozto.. Ke Shlednutí. MP4. Ke shlédnutí. Watch Free. Sleduj Filmy. 480p. Stream