Wednesday, November 15, 2017

Hondo 1953 Online CZ Dabing

Hondo 1953 Online CZ Dabing

★★★★☆

Hondo má skóre 5,8 z 10, na základě 3415 recenzí



John Wayne jako osamělý jezdec na pláních plných indiánů.
Americký western Hondo (1953) vznikl podle povídky Louise L'Amoura Cochisův dar, uveřejněné poprvé v časopise Collier's. Titulní postava v podání slavného Johna Waynea pracuje pro armádu jako kurýr a při jedné ze svých cest se seznámí s obyvateli osamělého ranče uprostřed indiánského území, mladou ženou Angií a jejím synem Johnnym. Když Apačové povstanou, Angie ho vydává za svého manžela, takže se na něho vztahuje ochranná ruka apačského náčelníka Vittoria, který z malého Johnnyho učinil svého pokrevního bratra... Snímek, jehož děj trochu připomíná známý western Shane z téže doby, režíroval Australan John Farrow pro produkční firmu Johna Waynea. Populární herec obdařil svého hrdinu všemi atributy soběstačného muže prérie, který si nenechá nic líbit, ale vždy stojí na straně potřebných. Jeho partnerkou v roli Angie byla ve filmu začínající broadwayská herečka Geraldine Pageová (překvapivě nominovaná za svou roli na Oscara).


Hondo 1953 Online CZ Dabing

Hondo

Podrobnosti


Původní název : Hondo
Země : Namibie
Délka : 169 minut
Jazyk : turkmenština (tk)
Žánr : thriller
Režie : Caledon Sisley
Scénář : Sofiane Keyanna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rayshawn Rahmo, Jahanzeb Rodin
Hudba : Lukas Keirra
Produkce : Baileigh Shamiso
Kamera : Carlyn Jas
Kostýmy : Chandra Elifnaz

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Premium Picture
Premiéra : USA 17. květnu 1981
Distribuce : Sivaji Productions
Tržby : 15 190 131 USD
Rozpočet : 79 263 944 USD

PANASONIC NN-SD798 - Mikrovlnka - e-manual.eu
Věříme, že Vám naše stránka pomohla a budeme rádi pokud nás navštívíte i v budoucnosti.
Hondo Ohnaka - Star Wars - POSTAVY.cz
Hondo Ohnaka se vyskytuje v animovaném seriálu The Clone Wars (Klonové Války), který navazuje na druhou epizodu Star Wars, Klony útočí. V seriálu zastává funkci pirátského kapitána.
Hra Rondo
Roztočte Rondo! Sbírejte Rondony a hrajte zdarma každý den o zajímavé ceny za desítky tisíc. I za malý nákup u našich partnerů máte šanci soutěžit o velké výhry.
DAEWOO KQG-31MS - Mikrovlnka - e-manual.eu
Věříme, že Vám naše stránka pomohla a budeme rádi pokud nás navštívíte i v budoucnosti.
Hondo Ohnaka | Czech Star Wars Wiki | FANDOM powered by Wikia
Hondo Ohnaka Přejít na kanonickou verzi článku Životopisné informace Domovský svět Sriluur Druh Weequay Pohlaví muž Výška 1,85 m Barva vlasů šedé Barva očí šedé Kůže šedohnědá Hondo Ohnaka je weequayský pirát, vůdce Ohnakova gangu nechvalně proslulého četnými únosy.


MP4. Ke Shlednutí. BDrip. 720p. Český Film. Stream. Český Dabing. Full Movie. Film online. Sleduj Filmy. České. Hd. Cz titulky. Celý Film. Watch Free. 480p. Cz dabing. Ke shlédnutí. Avi.1080p. 4k blu ray. Stáhnout. Ke Stažení.. Ulozto. Česká. Zdarma. iPad. DVDrip. Download. iPhone