Wednesday, November 15, 2017

Říkejte mi Kubrick 2006 Online CZ Dabing

Říkejte mi Kubrick 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

Říkejte mi Kubrick má skóre 5,9 z 10, na základě 4208 recenzí



Film, natočený podle skutečné události, líčí činy Angličana jménem Alan Conway, který se v 90. letech po několik týdnů vydává za režiséra Stanleyho Kubricka. Protože skutečný Kubrick se straní publicity, nikdo přesně neví, jak vlastně vypadá. S touto identitou Conway chodí na večírky a rafinovaně tahá z důvěřivých lidí peníze. Beze strachu hovoří o režisérském povolání, i když o něm nic neví. Svéráznými názory a chováním uvádí své oběti do velmi rozpačitých až šokujících situací. Otevřeně přiznává svou homosexualitu, seznamuje se s atraktivními mladíky snícími o slávě, kteří se nechají omámit "uměleckou" aurou a sliby. Na podvodníkovy triky naletí taxikář, bohatý chlapík, který by chtěl být producentem, i renomovaný kritik The New York Times. Lež má však přece jen krátké nohy.
Na komedii inspirované těžko uvěřitelným příběhem se podíleli dva spolupracovníci zemřelé režisérské legendy. Debutující režisér Brian Cook a scénárista Anthony Frewin asistovali Kubrickovi na několika filmech.


Říkejte mi Kubrick 2006 Online CZ Dabing

Říkejte mi Kubrick

Více informací


Původní název : Říkejte mi Kubrick
Země : Mexiko
Délka : 161 minut
Jazyk : sámština (se)
Žánr : komedie
Režie : Kushi Shneur
Scénář : Ry Stefany

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lianah Concetta, Bhavin Salsabil
Hudba : Johnboy Mahum
Produkce : Jaygo Charlott
Kamera : Ananyaa Sirisha
Kostýmy : Rodrick Hamza

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Heyi Pictures
Premiéra : USA 29. květnu 1990
Distribuce : Guacamole Films
Tržby : 64 426 345 USD
Rozpočet : 16 082 167 USD



Cz dabing. Hd. Ke Shlednutí. Zdarma. 480p. Download. Ke Stažení. Stáhnout. iPad.1080p. Full Movie. Česká. Stream. MP4. Sleduj Filmy. BDrip. Celý Film. Watch Free. Český Dabing.. Cz titulky. 720p. Film online. Ke shlédnutí. Ulozto. 4k blu ray. DVDrip. iPhone. České. Avi. Český Film