Wednesday, November 29, 2017

Srdce je zrádná děvka 2004 Online CZ Dabing

Srdce je zrádná děvka 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Srdce je zrádná děvka má skóre 6,0 z 10, na základě 9020 recenzí



Jeho život byl drsný. Drogy a násilí - to bylo jeho dětství. I tak (nebo právě proto) se stal jedním z nejvýraznějších umělců své generace. Film vypráví příběh kultovního spisovatele J. T. Leroye. Hvězdné obsazení v čele s Peterem Fondou, Jeremy Rennerem, Asiou Argento a Marilyn Mansonem.(oficiální text distributora)


Srdce je zrádná děvka 2004 Online CZ Dabing

Srdce je zrádná děvka

Podrobnosti


Původní název : Srdce je zrádná děvka
Země : Makedonie
Délka : 147 minut
Jazyk : laoština (lo)
Žánr : experimentální
Režie : Adrianas Lewi
Scénář : Gabor Floriana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nelida Eyup, Sekinat Padraig
Hudba : Brooklan Cairo
Produkce : Aviv Lateen
Kamera : Juels Loralei
Kostýmy : Afra Carlyle

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Zagreb Film
Premiéra : USA 21. duben 1983
Distribuce : Sagafilm
Tržby : 16 947 626 USD
Rozpočet : 37 391 489 USD

Srdce je zrádná děvka / The Heart Is Deceitful Above All ...
Jak je ale vidět, měl bych dávat pozor, komu to říkám. Život je ku*va. Tento příběh dítěte a zobrazení jeho růstu mi připomněly filmy Sherrybaby a Jesus Camp. Tady jsem ale snímek chtěl každou minutou vypnout. Ač zde vidím sílu a umění takovýto příběh natočit, Srdce je zrádná děvka už si nikdy nepustím.
Srdce je zrádná děvka / The Heart Is Deceitful Above All ...
Nejen srdce, ale hlavně život je mnohdy zrádná děvka. Kdybych chtěl striktně hodnotit film jako celek, asi bych hvězdičku ubral, ale součat jednotlivých výborných věcí, které mě dost zaujaly, pobavily nebo prostě sejmuly, nakonec film jako celek převyšují a proto dávám 4.
ČEPEK - Fórum • Zobrazit téma - Srdce je zrádná děvka
ČEPEK - Československá pedofilní komunita, jejímž autorem je kolektiv, podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko.
Srdce je zrádná děvka | Filmy online | Kritiky.cz
Texty, jehož autorem je jakýkoliv redaktor Kritiky.CZ, podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 4.0 Mezinárodní . Ostatní články Kritiky.CZ, podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora 4.0 Mezinárodní .
Srdce je zrádná děvka - Online filmy ke zhlédnutí na ...
Srdce je zrádná děvka. Jeho život byl drsný. Drogy a násilí – to bylo jeho dětství. I tak (nebo právě proto) se stal jedním z nejvýraznějších umělců své generace. Film vypráví příběh kultovního spisovatele J. T. Leroye.


Watch Free. Český Dabing. Cz titulky. Hd. Sleduj Filmy. DVDrip. Full Movie. 480p. Ke shlédnutí. Ulozto. Download. Celý Film. Česká. iPad. 720p. Stáhnout. Český Film. Avi.1080p. Stream.. MP4. BDrip. Ke Shlednutí. Film online. 4k blu ray. Ke Stažení. Zdarma. iPhone. České. Cz dabing