Thursday, July 12, 2018

Dárek do cely č.7 2013 Online CZ Dabing

Dárek do cely č.7 2013 Online CZ Dabing

★★★★☆

Dárek do cely č.7 má skóre 7,2 z 10, na základě 9869 recenzí



Mentálně postižený otec je nespravedlivě obviněn a odsouzen k smrti za znásilnění a vraždu malé holčičky. Ve vězení je umístěn do cely se spoluvězni, kteří ho zpočátku zavrhují, ale postupně si uvědomují, že je nevinný. Rozhodnou se mu pomoci a propašovat do vězení jeho šestiletou dceru Ye-sung. Ačkoliv režisér Lee Hwan-gyeong a jeho scenáristé vytvořili nereálný svět, pod návalem sentimentality se mu poddá každý divák. V druhé polovině přichází vážná část filmu. Už dospělá Ye-sung se snaží právní cestou osvobodit svého otce. Kombinace sentimentální komedie, sociálního dramatu, hereckých veteránů a vycházející televizní hvězdy Park Shin-hye vedla ve své domovině ke čtvrté nejvyšší návštěvnosti všech dob.


Dárek do cely č.7 2013 Online CZ Dabing

Dárek do cely č.7

Více informací


Původní název : Dárek do cely č.7
Země : Srbsko
Délka : 162 minut
Jazyk : švédština (sv)
Žánr : realistický
Režie : Yossef Noorain
Scénář : Maliq Cadan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Can Arefa, Tora Nehaan
Hudba : Coby Panashe
Produkce : Hanno Kaitlyne
Kamera : Salsabeel Kayleigh
Kostýmy : Ikraam Elie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : RKO Pictures
Premiéra : USA 26. březen 1926
Distribuce : Lenfilm
Tržby : 78 847 359 USD
Rozpočet : 04 568 966 USD

Dárek do cely č.7 2013 Film (77%) | Filmer.cz
Popis filmu Dárek do cely č.7 2013. Mentálně postižený otec je nespravedlivě obviněn a odsouzen k smrti za znásilnění a vraždu malé holčičky. Ve vězení je umístěn do cely se spoluvězni, kteří ho zpočátku zavrhují, ale postupně si uvědomují, že je nevinný.
Dárek do cely č.7 | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Dárek do cely č.7 (2013) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Mentálně postižený otec je nespravedlivě obviněn a odsouzen k smrti za znásilnění a vraždu malé holčičky.
Dárek do cely č.7 (2013) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Dárek do cely č.7 . Mentálně postižený otec je nespravedlivě obviněn a odsouzen k smrti za znásilnění a vraždu malé holčičky. Ve vězení je umístěn do cely se spoluvězni, kteří ho zpočátku zavrhují, ale postupně si uvědomují, že je nevinný. Rozhodnou se mu pomoci a propašovat do vězení jeho šestiletou dceru Ye-sung.
Dárek do cely č.7 - Online filmy ke zhlédnutí na Filmhouse.cz
Dárek do cely č.7 (festivalový název) Mentálně postižený otec je nespravedlivě obviněn a odsouzen k smrti za znásilnění a vraždu malé holčičky. Ve vězení je umístěn do cely se spoluvězni, kteří ho zpočátku zavrhují, ale postupně si uvědomují, že je nevinný.
Dárek do cely č.7 (2013) - 7beonbangeui seonmool - FDb.cz
Mentálně postižený otec je nespravedlivě obviněn a odsouzen k smrti za znásilnění a vraždu malé holčičky. Ve vězení je umístěn do cely se spoluvězni, kteří ho zpočátku...


Film online. Český Film. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. iPad. Český Dabing. Ulozto. 4k blu ray. Watch Free. Cz titulky. Full Movie. České.. Celý Film. Sleduj Filmy.1080p. MP4. Stream. Zdarma. Stáhnout. Ke Stažení. Česká. iPhone. Hd. Cz dabing. Download. 720p. Avi. BDrip. 480p. DVDrip