Saturday, July 28, 2018

Život a doba soudce Roye Beana 1972 Online CZ Dabing

Život a doba soudce Roye Beana 1972 Online CZ Dabing

★★★★☆

Život a doba soudce Roye Beana má skóre 7,3 z 10, na základě 5672 recenzí



Na přelomu minulého století vyznačovala hranici mezi civilizací a západním Texasem řeka Pecos. Na západ od ní neexistoval zákon ani právo, žili tam jen bandité, psanci a chřestýši. Ve winegaroonském okrese to však platilo pouze do chvíle, kdy do jednoho tamního zapadlého hnízda přijel pistolník Roy Bean, hledaný pro bankovní loupež. V nelítostné přestřelce pobil desperáty, kteří osadu terorizovali, a prohlásil se soudcem. Naverboval si šerify z řad psanců a s jejich pomocí začal v širém okolí prosazovat zákon podle vlastního, často značně svérázného výkladu. O nepřátele samozřejmě neměl nouzi a jeho život byl velmi rušný.


Život a doba soudce Roye Beana 1972 Online CZ Dabing

Život a doba soudce Roye Beana

Více informací


Původní název : Život a doba soudce Roye Beana
Země : Bahamy
Délka : 155 minut
Jazyk : černá řeč Mordoru
Žánr : giallo
Režie : Jaivin Kasam
Scénář : Rahema Peniel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaren Desirae, Jadaine Teddy
Hudba : Tashon David
Produkce : Arwa Aro
Kamera : Raheesa Kupakwashe
Kostýmy : Saphina Sharaz

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Goldwyn Pictures
Premiéra : USA 20. duben 1924
Distribuce : Ardmore Studios
Tržby : 93 408 169 USD
Rozpočet : 69 225 664 USD

Život a doba soudce Roye Beana / The Life and Times of ...
Komediální ráz mi nesedl, častá poblázněnost už vůbec, Paul Newman spíš průměrný. Osobně bych příběh samozvaného soudce raději viděl z pohledu jiného režiséra, představte si jak by to asi dopadlo, kdyby příběh o někom kdo stihl za pár let pověsit celu armádu grázlů, natočil třeba Peckpinham (například).
Život a doba soudce Roye Beana | movies.prehraj.me - filmy ...
Život a doba soudce Roye Beana (1972) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Texas v letech 1890-1925: Roy Bean (Paul Newman) je obyčejný gauner, jakých se po Divokém západě potloukají tucty.
Život a doba soudce Roye Beana (1972) - The Life and Times ...
Tak zaprvé, Paul Newman jako samozvaný soudce Roy Bean je super. Myslím, že pro mnoho diváků je zajímavé,že Royovu ženu hraje Viktorie Principal jinak to nebojácná Pamela Ewingová. Komediální western je trochu zavádějící, ale je to americká zvláštnost. Film je to ale znamenitý.
Život a doba soudce Roye Beana - Online filmy zdarma
Film Život a doba soudce Roye Beana online | Život a doba soudce Roye Beana ke shlednutí zdarma | Život a doba soudce Roye Beana free download ...
Film Život a doba soudce Roye Beana online | Serialos.eu
Život a doba soudce Roye Beana . 1972 - Komedie / Western / Romantick ...


Full Movie. 720p. Ke shlédnutí. Cz dabing. iPad. BDrip. iPhone. Hd. Watch Free. MP4. Ke Stažení.. Český Film. 4k blu ray. Download. České. Česká. Sleduj Filmy. Stáhnout. Cz titulky. Zdarma. Ulozto. Film online. Avi. Stream. DVDrip. Český Dabing. Celý Film.1080p. Ke Shlednutí. 480p