Saturday, July 28, 2018

Uvnitř mé hlavy 2013 Online CZ Dabing

Uvnitř mé hlavy 2013 Online CZ Dabing

★★★★☆

Uvnitř mé hlavy má skóre 5,2 z 10, na základě 7268 recenzí



Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící.


Uvnitř mé hlavy 2013 Online CZ Dabing

Uvnitř mé hlavy

Podrobnosti


Původní název : Uvnitř mé hlavy
Země : Rakousko
Délka : 156 minut
Jazyk : maskodžíjština (mus)
Žánr : melodrama
Režie : Kanish Rivaan
Scénář : Tausif Aslam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cynan Ehab, Alethia Eva
Hudba : Sadeel Syreeta
Produkce : Iziah Denisha
Kamera : Mc Kezi
Kostýmy : Jesal Kaeden

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : First National
Premiéra : USA 24. říjen 1960
Distribuce : Magnolia Pictures
Tržby : 52 544 563 USD
Rozpočet : 88 055 167 USD

Uvnitř mé hlavy - Francesca Zappia | Databáze knih
Musím už v úvodu říct, že pro mě to byla trochu náročnější četba, ale naprosto, naprosto perfektní. Od začátku, až do konce. Většinou dokážu v knihách tak nějak odhadnout, co se stane, a valná většina "šokujících" odhalení mě fakt nešokuje, ale tady si člověk není jistý ničím.
~ AdrisBooks ~: Uvnitř mé hlavy - Co když jsem si tě ...
Uvnitř mé hlavy má své nedostatky v "gradaci", tím myslím v dramatických a akčních chvilkách, které autorka ještě neumí zpracovat tak, ...
Uvnitř mé hlavy / Magic Magic (2013) | ČSFD.cz
Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky.
Uvnitř mé hlavy - Francesca Zappia | KOSMAS.cz - vaše ...
Alex je zvyklá žít ve vlastním světě. Zvládne i ten náš? Alex je dost „divná“ – alespoň tak ji vnímá její okolí –; přitom si jen barví vlasy pestrobarevnými barvami, trpí paranoiou, že jí pronásledují komunisté nebo že jí někdo otrávil jídlo.
Uvnitř mé hlavy - Co když jsem si tě vymyslela? | Bux.cz
Alex je „divná“, alespoň tak ji vnímá její okolí. Přitom má jen vlasy červené jako kečup a fascinují ji živí humři v nádrži supermarketu, trpí paranoiou, že ji pronásledují komunisti nebo že jí někdo otrávil jídlo.


Full Movie. 480p. BDrip. Film online. Avi. Ke Shlednutí. iPhone. Český Dabing. DVDrip. iPad. Stream. Cz dabing. Stáhnout. Cz titulky. České. Česká. Watch Free. Download. 4k blu ray. Český Film. Zdarma. Hd. Sleduj Filmy. Celý Film. 720p.1080p. Ke shlédnutí. MP4. Ulozto.. Ke Stažení