Friday, August 3, 2018

Dárek z lásky 2004 Online CZ Dabing

Dárek z lásky 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Dárek z lásky má skóre 8,2 z 10, na základě 4265 recenzí



V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává několik lidí, kteří hledají naplnění svých nadějí, lásek a nesplněných přání. Taková je osamělá a chápavá knižní editorka Rose Collinsová, mladá a atraktivní Nina Vasquezová, chorobně žárlivý policista Mike, po přátelství toužící Artie a mladý Francouz Jules, stále vzpomínající na své nejšťastnější dny, jež prožil jako dítě v nemocnici. Najednou jsou propojeni sérií nevysvětlitelných náhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. Film natočil režisér Chazz Palminteri, který předtím během své herecké kariéry vytvořil výrazné záporné postavy v řadě hollywoodských snímků (Příběh z Bronxu (1993), Výstřely na Broadwayi, Přeber si to! (1999) a Obvyklí podezřelí (1995)).


Dárek z lásky 2004 Online CZ Dabing

Dárek z lásky

Podrobnosti


Původní název : Dárek z lásky
Země : Pákistán
Délka : 143 minut
Jazyk : quenijština
Žánr : životopisný
Režie : Weam Rheon
Scénář : Gokdeniz Magdalene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chimamanda Michle, Archita Lev
Hudba : Kelcie Vilma
Produkce : Tibor Vaani
Kamera : Synthia Tayshaun
Kostýmy : Jerald Earle

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : LVN Pictures
Premiéra : USA 29. červen 1937
Distribuce : Annapurna Studios
Tržby : 22 221 891 USD
Rozpočet : 82 824 542 USD

Dárky z lásky | Originální dárky a gadgets | megadárky.cz ...
Dárky z lásky jsou určitě tím nejhezčím dárkem, jakým můžete muže nebo ženu obdarovat. Originální dárek z lásky udělá radost.
Dárky z lásky s věnováním | Tadytuto.cz - Vygravírujeme ...
Úvod Kategorie dárků s gravírováním Dárky z lásky Dárky z lásky s věnováním Vyberte si vhodný dárek a my vám na něj vygravírujeme věnování.
Dárky z lásky - tvojedarky.cz
Daruje skutečný dárek z lásky. Nechte si ho u nás popsat laserem a proměňte ho v ten nejkrásnější dárek, který můžete vůbec darovat. Skvělé ceny, expresní dodání.
Ručně vyráběné zamilované dárky? Máme pro vás 9 nápadů na ...
Inspirujte se 8 super tipy na dárek z lásky pro muže next post: Dárek od srdce k narozeninám pro ženu Nechte si pro vaši polovičku vytvořit Láskografiku a překvapte romantickým dárkem od srdce. Objednete si na míru vytvořený dárek.
Dárky z lásky | darované od srdce | široký výběr na ...
Tradiční i originální dárky z lásky jsou tím nejhezčím dárkem, jakým můžete obdarovat svou drahou polovičku, ať už drsného muže či romantickou ženu. Pečlivě jsme pro vás vybrali ty nejoblíbenější kousky. Vyberte si z naší široké nabídky ještě dnes i Vy.


. 480p. Stáhnout. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Cz dabing. Stream. MP4. Film online. BDrip. Český Dabing. 720p. Download. iPad. Ke Stažení.1080p. Avi. 4k blu ray. DVDrip. iPhone. Český Film. České. Ulozto. Celý Film. Hd. Zdarma. Full Movie. Ke Shlednutí. Cz titulky. Watch Free. Česká