Wednesday, August 15, 2018

Gothic - Noc hrůzy 1986 Online CZ Dabing

Gothic - Noc hrůzy 1986 Online CZ Dabing

★★★★☆

Gothic - Noc hrůzy má skóre 7,5 z 10, na základě 0345 recenzí



Víte, co bylo skutečným impulsem k tomu, aby Mary Shelleyová stvořila nesmrtelnou literární postavu uměle oživeného monstra Frankensteina? Britský režisér Ken Russell se v roce 1986 rozhodl ve svém snímku hledat pravdu během jedné deštivé noci roku na počátku léta roku 1816 na břehu Ženevského jezera. Právě zde se totiž rozkládalo sídlo lorda George Gordona Byrona, do kterého onoho dne, 16. června, přicestovala návštěva v podobě dalšího známého britského romantického autora Percyho Bysshe Shelleyho, jeho budoucí paní Mary a její nevlastní sestry Claire. A všichni přítomní, ještě ve společnosti Byronovo osobního lékaře doktora Polidoriho, se odhodlali prožít dohromady nevšední zážitek - večer plný hrůzy vystavěný na požívání laudána a dalších drog, vyprávění děsivých příběhů a vyvolávání duchů, kteří se pak pod vlivem narkotik začali zhmotňovat do až příliš životné podoby.


Gothic - Noc hrůzy 1986 Online CZ Dabing

Gothic - Noc hrůzy

Podrobnosti


Původní název : Gothic - Noc hrůzy
Země : Komory
Délka : 168 minut
Jazyk : zhunagština (za)
Žánr : romantický horor
Režie : Naomi Kael
Scénář : Lubabah Jasveen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Syyeda Misek, Alfin Kasturi
Hudba : Joachim Amelea
Produkce : Crista Benyameen
Kamera : Lylia Cofi
Kostýmy : Evanne Anika

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hengdian World
Premiéra : USA 22. lednu 1989
Distribuce : R.K. Films
Tržby : 51 169 909 USD
Rozpočet : 79 322 634 USD

Noc hrůzy / Gothic (1986) | ČSFD.cz
Že ta noc nebyla jen o Frankensteinovi je všeobecně známo. Že to nebyli jen obyčejní spisovatelé, ale lidé mnohým vybočující z tehdejšího normálu, se vědělo již tehdy. Že Ken Rusell netočí jen tak normální filmy je jasné.
Stream Filmy: [CZ] Gothic - Noc hrůzy 1986 Celý Film Online
Gothic - Noc hrůzy má skóre 6,9 z 10, na základě 9419 recenz ...
Noc hrůzy - Gothic - Osobnosti.cz
A všichni přítomní, ještě ve společnosti Byronovo osobního lékaře doktora Polidoriho, se odhodlali prožít dohromady nevšední zážitek - večer plný hrůzy vystavěný na požívání laudána a dalších drog, vyprávění děsivých příběhů a vyvolávání duchů, kteří se pak pod vlivem narkotik začali zhmotňovat do až příliš životné podoby.
Noc hrůzy (1986) - Gothic - FDb.cz
Kromě Lorda Byrona a jeho lékaře Polidoriho kvůli silné bouři strávili noc v jeho vile také romantický básník Percy Bysshe Shelley, jeho budoucí manželka Mary a její nevlastní sestra Claire.
přehrát tisic a jedna noc - vyhledávání | Kinobox.cz
...zesnulý herec Vladimír Dlouhý je na Elsu nominován za roli pastora v televizním filmu Sněžná noc. , ...na Elsu nominován za roli pastora v televizním filmu Sněžná noc.


BDrip. Stáhnout. iPad. Ke shlédnutí.. Česká. Ulozto. iPhone. Celý Film. 720p. Stream. Český Film. České. Ke Shlednutí. Český Dabing. Download. 4k blu ray. Cz titulky. Full Movie. Film online. DVDrip. Hd. Cz dabing. 480p. Ke Stažení. Watch Free. Sleduj Filmy. Avi. MP4. Zdarma.1080p