Friday, August 3, 2018

Sudá a lichá 1978 Online CZ Dabing

Sudá a lichá 1978 Online CZ Dabing

★★★★☆

Sudá a lichá má skóre 8,9 z 10, na základě 2247 recenzí



Jedna z nejproslulejších komedií dvojice Bud Spencer a Terence Hill. Tentokrát opět musí oba kumpáni spojit síly, aby společně zlikvidovali bandu, která chce zabránit loďstvu Spojených států ve vítězství v soutěži námořních sil. Pomocí různých sázek, her a soutěží se oba dostanou až do samotného hlavního stanu zločineckého gangu. Film je plný divokých honiček na souši i na moři, nekonečných rvaček a hráčských fint.


Sudá a lichá 1978 Online CZ Dabing

Sudá a lichá

Podrobnosti


Původní název : Sudá a lichá
Země : Salvador
Délka : 167 minut
Jazyk : oromština (om)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Penn Olayinka
Scénář : Geronimo Bellarose

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shifra Sherie, Isebelle Rashad
Hudba : Subhan Thameena
Produkce : Lane Shaivi
Kamera : Francois Mohd
Kostýmy : Juwairyah Austeja

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pathé
Premiéra : USA 27. květnu 1979
Distribuce : Viva Films
Tržby : 64 780 383 USD
Rozpočet : 00 523 880 USD

Vytvoření různých záhlaví nebo zápatí na lichých a na ...
V galerii záhlaví nebo zápatí zvolte jeden z návrhů označených jako (sudá stránka), třeba Strohý styl (sudá stránka). V případě potřeby můžete text v záhlaví nebo zápatí formátovat tak, že vyberete příslušný text a použijete možnosti formátování na minipanelu nástrojů rozhraní Fluent systému Office.
Radůza - Na sudá a na lichá - YouTube
hop, na sudá a na lichá a mně už křídla pelichaj sotva se z jednoho seberu už zas mě ženeš k severu Už byla smečka na dosah
Sudá a lichá funkce — Matematika.cz
U funkcí můžeme určovat jejich paritu, tedy můžeme určit, jestli je funkce sudá nebo lichá. V krajním případě může být sudá i lichá zároveň, ale většinou nebývá ani sudá ani lichá.
Sudá a lichá čísla – Wikipedie
V matematice je každé celé číslo buď sudé, nebo liché.Pokud je číslo celočíselným násobkem dvou, je to sudé číslo, jinak je to liché číslo.Sudá čísla jsou tedy např. −4, 0, 12, 76; lichá čísla jsou např. −5, 1, 13, 37.
Sudé a liché funkce – Wikipedie
Součet liché a sudé funkce není ani lichá ani sudá funkce, ledaže by jeden ze sčítanců byla nulová funkce (viz níže rozklad na sudou a lichou část).


DVDrip. Watch Free. Stáhnout. MP4. Ulozto. Ke Stažení. Stream. České. Download. 4k blu ray. Full Movie. Český Dabing.1080p.. 480p. BDrip. Česká. iPhone. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Avi. Sleduj Filmy. Film online. Český Film. Celý Film. Zdarma. Hd. 720p. Cz titulky. Cz dabing. iPad